Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Støtteordning for elbillading i Borettslag - opptil 500 000kr

Bodø Kommune gir tilskudd på opptil 500 000kr for etablering av infrastruktur til elbillading i borettslag og sameier.

Bodø Energi Kraftsalg selger smart type 2 Zaptec lader med innebygd jordfeilvern. Tilskudd til ladeinfrastruktur

Bodø Kommune gir tilskudd til oppgradering/etablering av elektrisk infrastruktur i borettslag og sameier for å legge til rette for etablering av ladestasjoner. Tilskuddet er maksimalt 20% av investeringskostander og begrenset til 5 000 kr per ladepunkt. Totalt maksbeløp per borettslag er 500 000kr.

Trykk her for å lese mer og søke om tilskudd fra Bodø Kommune.

Vi har skreddersydde løsninger - og gratis befaring

For oss i Bodø Energi Kraftsalg er hver enkelt kunde viktig, derfor har vi skeddersydde løsninger for elbillading. Fos oss er hver enkelt kunde viktig og vi jobber for god kundeservice. Derfor får man hos oss en egen kontaktperson som bistår ved spørsmål, oppsetting av eventuelt nye ladebokser eller annet.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 
Smart ladesystem for borettslag og sameier

Zaptec elbillader har unik fasedeling som betyr at laderen utnytter strømkapasiteten maksimalt. Med fasedeling deles strømmen i tre faser, og laderen prioriterer tilgjengelig strømkapasitet etter hvilken bil som trenger det mest. Fasdelingen sikrer effektiv lading og er opptil 60% mer effektiv enn tradisjonelle ladesystemer. Elbil-ladeanlegget kan utvides med flere ladeplasser etter behov. Hver lader kan levere opptil 22kW strøm, noe som gjør det mulig å lade opp bilen til en kjørelengde på 110 kilomenter i løpet av en time.

Les mer her om laderen og det smarte ladesystemet vi tilbyr.  

 Bodø Energi Kraftsalg hjelper deg med ferdigmontert elbillader til god pris og gunstig nedbetaling.

 

 

 

Relaterte saker

Nettside og CMS: Digitalt Byrå