Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Takk for at du handler lokalt!

Tusen takk til alle våre kunder som gjør det mulig for oss å sponse lokal idrett, kultur og frivillighet. Vi står sammen!

Vi gir tilbake til lokal idrett, kultur og frivillighet

Vi er et lite kraftselskap basert i Bodø med over 100 år lokal historie. For oss er hver enkelt kunde viktig og vi er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet.

Hvert år er vi med på å bidra til at barn og unge får spille håndball, fotball, skate, bokse, synge i kor og mye mer! Her kan du lese mer om alle vi støtter, og søke støtte til din forening. Handler du lokalt er du med på å skape levende lokalsamfunn og støtte tilbud til barn og unge.

 

Vi bryr oss

God kundeservice er en selvfølge for oss og vi er opptatt av å sette kunden i fokus. Derfor har vi ingen robot på telefonen, men hyggelige rådgivere med lang erfaring som svarer etter kort tid. Vi kan også kontaktes i vår app Bodø Energi, på epost eller under 'mine sider'.

Vi forstår at korona-viruset er en stor bekymring og skaper ekstra utfordringer for mange. Kontakt oss dersom du har problemer med å betale strømregningen din, så hjelper vi deg! 

Bodø Energi Kraftsalg jobber for god kundeservice og er her for kundene sine

Bærekraft er viktig for oss - vi satser grønt

Bærekraft og samfunnsansvar har alltid vært viktig for oss. Positiv og ansvarlig utvikling har lenge vært en del av våre verdier, og vi jobber for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Derfor er bærekraft en naturlig del av vår stratgi:

- Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

I Bodø Energi ønsker vi å være en del av det grønne skiftet. Vi vil gjøre grønn teknologi tilgjengelig både for privatpersoner og bedrifter, derfor satser vi på solceller og ladeløsninger for elbiler, i tillegg til gode strømavtaler. Elektrifisering er utpekt av Klimakur 2030-rapporten som det viktigste enkelt-tiltaket for å halvere klimagassutslippene innen 2030. Ved å produsere egen grønn energi med solcellepaneler vil vi kunne tilgjengeliggjøre energi til andre samfunssnyttige formål.

 

Bodø Energi Kraftsalg selger solceller og elbilladere

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå