Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Studenttilbud: Bli kunde nå - spar penger og få gavekort

Som student i Bodø lønner det seg å være kunde hos Bodø Energi!

Bilde

I tillegg til billig strøm kan du nyte godt av en rekke kundefordeler og rabatter. Blir du kunde innen utgangen av september får du også et gavekort på Stormen Kulturhus til en verdi av 250 kroner. Med oss i stikkontakten sparer du penger på strøm, men du kan også spare på veldig mye annet. Som kunde hos Bodø Energi får du rabatt på alt fra frisørbehandlinger, massasje og bowling til kafebesøk, solbriller og FreeRoam VR. Du får også gratis kaffe på alle Glimt, BHK og Junkeren kamper og rabatt på en rekke andre varer og tjenester. Sjekk alle kundefordeler.

Delta i eksklusive konkurranser Sammen med våre samarbeidspartnere deler vi med jevne mellomrom ut flotte premier. Foruten billetter til Glimts hjemmekamper, deler vi ut billetter til ulike konserter og kulturarrangementer i Bodø, og i trekningen av disse premiene er det kun våre kunder som blir invitert til å delta.

Den billigste strømavtalen for studenter Boligstrøm er strømavtalen som passer best for en students lommebok og strømforbruk. Med denne strømavtalen slipper du unna faste påslag og du betaler kun for antall kWh du har brukt. Prisen per kWh er flytende og fastsettes ut ifra utviklingen på kraftbørsen. For deg som kunde betyr dette at du til enhver tid betaler den prisen som er gjeldende på tidspunkt for forbruk. De aller fleste studenter bor i relativt små boliger og har et lavt strømforbruk. Nettopp derfor er det mest gunstig med en strømavtale uten faste påslag som øker prisen per kWh mer desto høyere strømforbruk man har.

Er du student og bosatt i Bodø og omegn er fordelene store som kunde hos Bodø Energi – billige strømavtaler, samt lokale kundefordeler med rabatter og billetter til arrangementer.

Bli kunde innen utgangen av september, så sender vi deg gavekort til Stormen Konserthus på kr. 250. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bli kunde. Du vil også få tilsendt mer informasjon om dine kundefordeler og om vår app, hvor du finner alle dine kuponger og kan delta i våre konkurranser.