Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi Gaven: 10 000kr til Salten Naturlag

Vi sponser lokal idrett, kulltur og frivillighet. Salten Naturlag er vinner av Bodø Energi Gaven og 10 000 kr!

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet

Vi støtter Salten Naturlag

Salten Naturlag arrangerer kurs og turer med fokus på kunnskap om og utnyttelse av naturen. Salten Naturlag ble først startet i 1967 og de er en forening som ønsker å spre kunnskap om artene i vårt biologiske mangfold, og å få vanlige folk ut i naturen. Et lavterkseltilbud både for barn og voksne!

Vi støtter Salten Naturlag med 10 000kr til innkjøp av bålkjøkken.

- Dette her er helt supert! Med eget bålkjøkken slipper vi å låne av andre som vi har gjort hittil, sier Lillian Iversen i Salten Naturlag. Nå blir det mye lettere å arrangere turer og vi får også lagd mat til flere av gangen.

Bli med på tur med Salten Naturlag!

To av deres faste aktiviteter er "Mat i fjæra" og "Mat av ville vekster". Disse to aktivitetene er godt egnet for barn og barnefamilier, og man lærer både hva man finner i fjæra og hva som er spiselig, giftig og hvordan man skal sanke bærekraftig. På turene sanker man og lager en smakebit. Salten Naturlag er opptatt av at alle skal kunne være med, så de lager ofte mat med glutenfrie/laktosefrie ingredienser.

Turene er gratis for barn og for alle medlemmer, eventuelt en lav egenandel på kr. 50 for ikke-medlemmer.

Her kan du lese mer og kontakte Salten Naturlag

 Salten Naturlag mottar 10 000kr

Nettside og CMS: Digitalt Byrå