Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Velg elbillader med lang holdbarhet

Bilde av Zaptec Smart elbil lader

Smartladeren er laget for fremtiden

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbil laderne på markedet i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen.

Zaptec er en smart type 2 lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast i ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilvern type B.

Slagssjef Svetlana har god erfaring med elbilladereKontakt salgssjef Svetlana for en hyggelig prat!
 

Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 

2020 er tiåret for elektrifisering

Erna Solberg har utpekt elektrifisering som et av våre viktigste klimatiltak, og elektrifisering regnes som en del av løsningen for å kunne nå våre klimamål. I Bodø Kommune skal direkte utslipp av klimagasser reduseres med 60% innen 2030 sammenlignet med 2009-nivå. I framtiden vil sannsynligvis store andeler av industri og transport elektrifiseres, blant annet ønsker regjeringen utredning av elektrifisering Mongstad, Kårstø og Melkøya.

2020 blir et nytt rekordår for elbiler - aldri før har så mange elektriske biler blitt lansert for det norske markedet. Salget forventes å fortsette å øke, og både rekkevidden og batterikapasiteten øker. Med stadig nyere teknologi og økt batterikapasitet er det viktig å velge en elbil lader som holder følge med markedet. Elbilladeren vi tilbyr er en norskprodusert kvalitetslader som er kompatibel med alle biltyper.

Lader raskt, passer alle elbiler og gir deg full kontroll

I tillegg til at Smart Laderen lader raskt og passer til alle elbiler, kommer den med både tilhørende app og låsemulighet. Du kan med andre ord ha full kontroll på hvem som bruker din Smart Lader og hvor mye strøm den forbruker. I tillegg kan laderen lånes ut til besøkende eller naboer via appen, hvor du selv kan fastsette pris for besøkende og velge hvem som skal ha tilgang.

Vi hjelper deg med ferdiginstallert elbil-lader og tilbyr både løsninger for private husholdninger, borettslag og bedrifter. Vi tilbyr gunstig nedbetaling over strømregningen, samt leasing til bedrifter.  

Vi tilbyr smartlader og ladepakke inklusive montering - også med gunstig nedbetaling.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå