Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

3 tips i valget av strømleverandør

Bilde

Hvordan velge riktig strømleverandør?

Det finnes mer enn 100 strømleverandører i Norge, og det kan være vanskelig å velge en leverandør du blir fornøyd med. Vi i Bodø Energi Kraftsalg er genuint opptatt av kundene våre og hjelper deg gjerne med eventuelle spørsmål du skulle ha. Her kan du lese mer om våre verdier.

1. Velg en seriøs strømleverandør

Å finne en leverandør du kan stole på, er første bud. Det kan høres selvsagt ut, men dessverre finnes det useriøse aktører også i denne bransjen. Hvert eneste år strømmer det inn tusenvis av klager til Forbrukerrådet, Forbrukertilsynet, Elklagenemnda og NVE. Når du velger en leverandør kan du være lurt å google omtaler/erfaringer av strømselskapet for å se andres erfaringer med leverandøren.

Se opp for urimelig lange bindingstider og sett deg alltid inn i vilkårene før du takker ja til et tilbud. Krav om forskuddsbetaling er blant vilkårene mange har brent seg på, dersom strømselskapet i etterkant av avtaleinngåelse har gått konkurs.

Lokketilbud i kombinasjon med bindingstid, er et annet grep selskaper bruker for å hanke inn kunder. Ofte har avtalen en kampanjeperiode, eksempelvis 2 måneder, og etter to måneder kan kunden bli overført på en annen avtale med betydelig høyere priser.

2. Spar penger - utnytt kundefordelene

Mange strømselskaper har egne fordeler for å gi kundene merverdi, eksempelvis rabatter på butikker, restauranter, konsertbilletter eller annet. Dette er avtaler strømselskapet forhandler frem med sine samarbeidspartnere, og her kan det være mye penger å spare for deg som forbruker.
Vi har kundefordeler tilgjengelig i vår app Bodø Energi som oppdateres hver måned. Sjekk våre fordeler her!
 

3. Velg en leverandør som gir tilbake til kundene

Lokale idrettslag, festivaler og andre aktivitetstilbud er avhengige av støttespillere og sponsorer. Å velge en leverandør som aktivit støtter lokale idrettslag og kultur kommer deg som kunde til gode, da det er med på å holde liv i lokale tilbud. I Bodø Energi Kraftsalg går en del av vårt overskudd til å støtte lokal idrett, kultur og frivillighet. For oss er en viktig del av våre verdier at vi gir tilbake til kundene og lokalsamfunnet.  Her kan du lese mer om foreningene og arrangementene som vi støtter. 

PS! I tillegg til å velge riktig strømleverandør, er det viktig at du velger den strømavtalen som passer deg og din økonomi best. Se våre beste råd for valg av riktig strømavtale.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå