Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Besøk av Geofag-klassen ved Bodø Videregående

På bioanlegget Keiseren prodseres fornybar energi. I dag hadde bioanlegget Keiseren gleden av å få besøk av geofag-klassen ved Bodø Videregående som lærer om fornybar energi.

 Besk på bioanlegget Keiseren, geofag-klassen fra Bodø Videregående lærer om fornybar energi

På bioanlegget kan man lære om fornybar energi og bærekraft.

 

Bioanlegget Keiseren produserer fornybar energi

På bioanlegget Keiseren på Rønvik-jordet i Bodø produseres fornybar energi. Anlegget benytter returtreflis for å varme opp vann som sendes ut i Bodø via fjernvarmenettet.

Returtreflis er gammelt trevirke, eksempelvis rivningsanfall, paller eller gamle kjøkkeninnredniger, som sorteres og kvernes opp før de leveres til Keiseren. På Keiseren leveres opp mot 90 tonn flis i døgnet når Keiseren jobber maksimalt. 

 

Praktisk læring er gøy!

Bioanlegget Keiseren, oppkalt etter Keiservarden i Bodø, ble åpnet i november 2015, og har i dag et fjernvarmenett som strekker seg over store deler av Bodø sentrum med omtrentlig 70 påkoblede kunder.

Geofag-klassen jobber med fornybar energi og synes det var gøy å få omvisning. Flere av prosessene de har lært om fikk de se i praksis, og de stilte gode spørsmål. Vi ønsker flere skoleklasser hjertelig velkommen på besøk! 

 

besøk av geofag-klasse på bioanlegget KeiserenVi heier på ungdom og ønsker oss unge for å bygge morgendagens energiløsninger!

I Bodø Energi-konsernet har vi kultur for å satse på og gi unge muligheter. Vi er lærlingebedrift og tar imot trainee'er, og gir gode muligheter for vekst og ansvar i et dyktig fagmiljø.

Vi håper Geofag-klassen synes besøket var spennende, og ønsker de hjertelig velkommen tilbake - kanskje som ingeniører?

Her kan du lese mer om lærlingordningen og søke hos Frost Kraftentrepenør.

Kontakt Bodø Energi Varme for mer informasjon om fjernvarme:

Telefon Bodø Energi Varme: (+47) 755 45 100

 Epost Bodø Energi Varme: fjernvarme@bodoenergi.no

Bodø Energi Varme produserer fjernvarme på bioanlegget Keiseren sentralt i Bodø. Anlegget åpnet i 2015 og produserer bærekraftig varme med returtreflis fra regionen som forsyner omtrent 70 kunder i Bodø. Send oss en mail om du har spørsmål om fjernvarme/byggvarme, eller ønsker å besøke Keiseren.

Bærekraft er viktig for Bodø Energi, spesielt bærekraftsmål nummer 7 er viktig for oss - Ren Energi for alle.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå