Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Les Norsia påskeavis - en 45 år lang lokal tradisjon!

Norsia er en lokalavis som produseres på dugnad av omtrent 15 engasjerte medarbeidere. Avisa ble startet opp for 45 år siden og har hele tiden vært drevet på dugand. Målet med avisen er å sette den nordligste delen av Bodø på kartet.

Avisen tar for seg både små og store saker med betydning for områdene Kvalvika, Bratten, Skivika, Løpsmarka, Nordstranda, Skaug, Landegode, Mulstranda, Festvåg og Kjerringøy. Norsia er politisk uavhengig, men sier selv at de gjerne "refser makta når vi ser klare mangler på fergetilbud og billettpriser, slukking av veilys, vannforsyning, veier og  høy eiendomsskatt". I påskenummeret av Norsia kan man lese både politiske saker, men også om kulturtilbud og lokalhistorie.

Bodø Energi Kraftsalg sponser lokal idrett, kultur og frivillighet. Nå er Norsia påskeavis i butikkene!

Bydelsavisa Norsia gir ut fire nummer i året; påskenummeret (i salg nå), sommernummeret (kommer ut i begynnelsen av juni), høstnummer i september og julenummer i desember.

Avisen drives av omtrent 15 engasjerte medarbeidere, med Erik Bakke som formann og Jorulf Haugen som redaktør. Redaksjonen er todelt, med en del på kjærringøy og en på nordstranda. Norsia drives på dugnad og er for bidragsyterne en hyggelig hobby og et samlingspunkt. Avisen trykkes i et opplag på 1500 og er tilgjengelig både som løssalg i dagligvare/kiosk og som abonnement.

Norsia påseavis er proppfull av spennende innhold og passer perfekt til en påsketur på ski eller en god kaffekopp i solveggen.
I Bodø Energi Kraftsalg heier vi på levende lokalsamfunn og vi takker gjengen i Norsia bydelsavis som holder liv i en veldig hyggelig lokal tradisjon.
 

God påske!

 

I Påsken avviker vi i Bodø Energi Kraftsalg fellesferie og holder stengt, vi er tilbake 14.april.

Bodø Energi Kraftsalg sponser lokal idrett, kultur og frivillighet. Norsia avisen er et flott initiativ!

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå