Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi Gaven: søk 10 000kr til din forening!

Vi er støttespiller til mange lokale lag, foreninger og arrangementer. Vi ønsker vi å bidra enda mer - derfor lanserer vi Bodø Energi Gaven!

Utvider lokal støtte

Bodø Energi Kraftsalg har lenge vært en aktiv bidragsyter til lokal utvikling. Nå lanserer vi Bodø Energi Gaven for å kunne gi enda mer støtte til lokalsamfunnet.

- Bodø Energi har historie helt tilbake til 1909, og det er viktig for oss å fortsette å gi tilbake til lokalsamfunnet, sier direktør i Bodø Energi Kraftsalg Ole Angellsen. Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet, og det er veldig hyggelig å kunne bidra med litt ekstra i form av Bodø Energi Gaven.

- Tidligere har vi i stor grad inngått samarbeidsavtaler med lag og foreninger over tid, men vi ser også behovet for enkeltstøtte. Det kan være beløp til engangsutgifter som kaffetrakter, forsterker eller til mindre arrangementer som eksempelvis en teater-sommerskole, sier salgssjef i Bodø Energi Kraftsalg Svetlana Hansen. Derfor lanserer vi nå denne nye ordningen, og håper det kan være et nyttig bidrag for lag, foreninger og andre engasjerte!

Lokalt engasjement er viktig

To av våre verdier er å være positive og ansvarlige, og det har i lang tid vært en del av vår stategi å bidra til utvikling av Bodø og omegn ved å være delaktig i konkrete prosjekter. Vi er også støttespiller til Bodø 2024 - Kulturhovedstad, og ønsker oss prosjekter som kan gi langvarig effekt for vår region.

- Det er viktig å gi tilbud til barn og unge, så de har det bra og får muligheter til å utvikle seg. Vi er stolt støttespiller til mange lag og foreninger som gjør en utrolig innsats for lokale tilbud. Det synes vi er kjempebra og vi vil være med på å skape rom og aktiviterer hvor folk trives. Nå håper vi mange vil søke om støtte via Bodø Energi Gaven, sier Angellsen i Bodø Energi Kraftsalg.

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå