Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Junkeren jentenes julegave til Barnemedisinavdelingen på NSS

Jentene i Junkeren har engasjert seg for et varmere samfunn, hvor alle skal ha en god venn. Tidligere i desember spilte de kamp til inntekt for barnemedisinavdelingen på NSS, og søndag delte de ut julegavene til stor glede for pasientene.

Bilde

Jentene i Junkeren er en sammensveiset gjeng som er opptatt av å gjøre hverandre gode. Laget kjenner hvor viktig det er med gode venner både på og utenfor banen. Nå har jentene engasjert seg for at alle skal ha en god venn, et prosjekt de kaller #værenvenn. 

"Vi i Junkeren damer ønsker å være gode forbilder og skape gode relasjoner, og vi ønsker å stille opp for hverandre," sier spiller Guro Aanes Johansen. Derfor valgte de seg budskapet "vær en venn", og de begynte med å samle inn penger til julegaver på avdelingen for barnemedisin på nordlandssykehuset. Guro Johansen er selv sykepleier, og det var slik jentene fikk ideén om å spille en kamp til inntekt for barnemedisinavdelingen. 

Innsamlingen til barnemedisinavdelingen var en suksess, og bitte-lille-julaften delte noen av spillerne ut julegaver til barna på avdelingen. Trejuls-sykler, balansesykkel, VR-briller, AirPods, nettvegg til ballek, lastebiler, hoppetau og en hel del leker til utelekeplass var blant gavene som ble delt ut. Vi er stolt støttespiller til Junkeren damelag og heier på engasjementet de har for vennskap!

Bilde

Nettside og CMS: Digitalt Byrå