Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Junkeren jentene spiller kamp for Barnemedisinavdelingen på NSS

Jentene i Junkeren er en veldig fin gjeng som er opptatt av å gjøre hverandre gode. Nå engasjerer de seg for et inkluderende og varmt samfunn, og de begynner allerede på søndag med innsamling til barnemedisinavdelingen på Nordlandssykehuset.

Bilde av Junkeren Håndball-jenter som spiller kamp til inntekt for Barnemedisinavdelingen på NSS

Vi i Bodø Energi Kraftsalg er stolt støttespiller til Junkeren IK og jentene på damelaget. Jentene er en god gjeng som varier i alder fra 17-27 år, men felles for alle er at de finner stor glede i håndball og vennskap. Sammen har de det veldig gøy sammen, og de tar godt vare på hverandre. Nå engasjerer de seg for at alle skal ha en god venn!

Bilde av Guro som er håndballspiller på Junkeren og sykepleier på Nordlandssykehuset

"Vi i Junkeren damer ønsker å være gode forbilder og skape gode relasjoner, og vi ønsker å stille opp for hverandre," sier spiller Guro Aanes Johansen. Derfor har de valgt seg budskapet "vær en venn", og de ønsker å begynne med å samle inn penger til julegaver på avdelingen for barnemedisin på nordlandssykehuset. Guro Johansen er selv sykepleier, og det var slik jentene fikk ideén om å spille en kamp til inntekt for barnemedisinavdelingen.

Førstkommende søndag spiller Junkeren mot Lillehammer FH09 i Bodø Spektrum. Det er gratis inngang på kampen, og Junkeren IK har bestemt seg for at alle inntekter fra kiosken går til innkjøp av julegaver til barnemedisinavdelingen.

Bodø Paradekorps tar også turen til Bodø Spektrum for å lage skikkelig fest i pausen. Det blir også pauseunderholdning med loddtrekning av flotte gaver - vi håper alle tar turen for å heie fram jentene og støtte en god sak!


 

 

Bodø Energi Kraftsalg - 110 år i Bodø - Av og for lokalsamfunnet 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå