Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Hyggelig Glimt-Kveld på Aspmyra Stadion

I samarbeid med Bodø/Glimt arrangerte vi hyggelig spillermøte

Bodø Energi har vært tilstede i Bodø i over hundre år, og ønsker å gi tilbake til lokalmiljøet og våre kunder. Vi bidrar til en rekke lokale foreninger, idrettslag og kulturarrangementer, blandt dem Bodø/Glimt

Det er veldig gøy å se hva Glimt får til for tiden, og i samarbeid med Glimt hadde vi gleden av å arrangere Glimt-kveld for våre kunders barn, hvor gutter og jenter mellom 10-16 år ble invitert til et personlig møte med noen av spillerne på Aspmyra Stadion.

Heia Glimt!

Bilde

Morten Ågnes Konradsen, Patrick Berg, Vegard Bergan og Ulrik Saltnes stilte opp fra Glimt, og fortalte blandt annet om hvordan det er å være Glimt-spiller. Barna fulgte interressert med når spillerne fortalte, og de fikk stille spørsmål og ta bilder med spillerne. Etter servering av frukt og smoothie fikk barna prøve seg i en turnering med råd og tips fra spillerne.

Bilde

I appen vår  får alle våre kunder tilgang til kundefordeler; eksklusive tilbud og arrangementer i lokalmiljøet.

strømavtaler her, og ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.  Bilde

Nettside og CMS: Digitalt Byrå