Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Glimt førr evig! Vi gratulerer med sølv

Bodø Energi har vært støttespiller til Bodø/Glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende lokalsamfunn - derfor heier vi på Glimt!

I Bodø Energi er vi opptatt av lokalmiljøet og å spille hverandre bedre. Vi har vært i Bodø 110 år, vi er av og for kundene våre - og vil være med å gjøre lokalmiljøet et bedre sted å bo. Derfor støtter vi lokal idrett, frivillighet og kultur. Årets sesong med Glimt har vært eventyrlig, og det er ikke uten grunn at samtlige spillere nominert til "Årets Unge Spiller" i Eliteserien er fra Bodø/Glimt. Kåringen vises i kveld kl.21.00 på MAX, og vi gratulerer både Håkon Evjen, Patrick Berg og Fredrik André Bjørkan med nominasjon.

Glimt-kveld med spillermøte for våre kunders barn.
I samarbeid med Glimt har vi arrangert Glimt-kveld for våre kunders barn - og det er tydelig at Glimtspillerne inspirerte!

Det er ingen tvil om at Glimt har engasjert i årets sesong - vi har ledd, jubla, heia, bitt negler og dansa på Aspmyra Stadion. I Bodø Energi synes vi at engasjementet Bodø/Glimt har for Bodø By, klimaet og barn og unge er minst like viktig. Bodø/Glimt er med å sette Bodø på kartet, og viser at man kan bli fotballspiller på toppnivå og "Årets Unge Spiller" også når man kommer fra en by nord for polarsirkelen. Glimt tenner gnisten hos barn og unge når de viser at alt er mulig om man står på og jobber sammen. Det gjør oss stolte!

Vi jobber sammen med Godø/Glimt for Action Now og en mer bærekraftig framtid.

Vi er stolt støttespiller til Glimt og sammen tar vi Action Now for å sette bærekraft på dagsordenen. Bærekraftsmål nr. 7: "Ren Energi for alle" er spesielt viktig for oss og nylig har vi bestemt oss for å satse på solceller for å bidra til bærekraftig utvikling. I Bodø Energi ser vi det som en del av vårt samfunnsansvar å bidra til det grønne skiftet, og vi vil være med å bidra til reduserte klimagassutslipp.

Et levende fotballag er viktig for en levende by - derfor støtter vi Bodø/Glimt. I Bodø Energi er vi av og for lokalsamfunnet, derfor går alt vårt overskudd går tilbake til vår eier Bodø Kommune og blir i lokalsamfunnet - i tillegg til alt samarbeid vi har med lokal idrett og kultur. Vi takker Glimt engasjementet og for en eventyrlig sesong!

Glimt-spillerne er hyggelige karer som gjerne slår av en prat. 
Ulrik Saltnes og Morten Konradsen er to ålreite typer som gjerne tar en kaffe hos oss på kontoret

 

 

   

 

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå