Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Generasjonsfestivalen 2019

Generasjonsfestivalen ble arrangert for første gang på lørdag, og vi tok turen for å få med oss en skikkelig hyggelig familiedag!

Lørdag åpnet Tusenhjemmet og Folkets Hus opp dørene for Generasjonsfestivalen 2019. Festivalen ble arrangert for første gang i år, og er et nyoppstartet initiativ med mål om å være en innholdsrik dag med aktiviteter for hele familien. Med kundefordeler i vår app fikk alle våre kunder's barn gratis inngang til arrangementet. Vi gratulerer med en vel gjennomført festival!

Bodø Energi Kraftsalg var med som sponsor og var innom på lørdag for å få med seg litt av aktivitetene. I strålende vær ble vi møtt av en like strålende blid arrangementskomite, som både småpratet og stekte vafler. Festivalen er et familiearrangement av og for alle aldre, og det var mange som hadde tatt seg turen i finværet. For arrangørene var det viktig at alle kunne delta, og de hadde på forhånd annonsert at festivalen var for alle i alder 0-100 år. Av oppmøtet og bedømme så var store deler av aldersgruppen representert.

Bilde
Treskjærerklubben var et populært innslag hvor store og små fikk prøve seg med god hjelp fra erfarne karer. Enkelte hadde mer naturtalent enn andre, og noen mammaer fikk beskjed om at de måtte prate mindre og heller konsentrere seg litt mer... Gøy var det uansett!

Festivalen begynte med allsang med Tina og Stein. Duoen tok for seg blandt annet Prøysen og Halvdan Sivertsen, i tillegg til ønskesanger fra salen. Dagen var fullspekket med aktiviteter som passet både alle aldre og interesser. På programmet i år stod blandt annet Pensjonistrevyen, Allsang med Tina og Stein, samt flere konserter med blant annet Vembre, Innestæmme, Bella Umbrella Band og England Brooks. Man kunne også delta på blandt annet treskjæring, bamsesykehus, dans, slipsknutekurs, eller få sitt helt eget ballongdyr av ballongkunstner Kristian Danielsen.

Bilde
Butikkhjørnet i Tusenårshjemmet holdt åpent for dagen. Butikken selger håndarbeid produsert av pensjonister og frivillige i Bodø, og har åpent hverdager fra 10-14. De hyggelige damene kunne også fortelle en god vits eller to. 

Bilde
Saltr Vikingmarked flettet hår og hadde med seg både historisk og moderne håndarbeid for salg. Ballongmannen var også et populært innslag.

Bilde
Tina Lysholm Carlsen og Stein Joar Olsen inviterte til allsang, og Smash Wavet fremførte egenkomponerte låter. Konsertene utover kvelden hadde god bredde og kunne friste med noe for enhver smak.
 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå