Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

50 000kr i påskegave til Kirkens Bymisjon

Korona-viruset skaper ekstra utfordringer for mange, og rammer kanskje vanskeligstilte enda hardere. Derfor gir vi en påskegave til Kirkens Bymisjon.

Tusen takk til Kirkens Bymisjon

Utbruddet av Kororna-viruset skaper ekstra utfordringer og bekymringer for mange. Disse utfordringene oppleves kanskje enda tøffere for mennesker som var i en vanskelig livssituasjon fra før av, det være seg sykdom, økonomi, ensomhet, rus eller annet.

Bodø Energi-konsernet har derfor bestemt seg å gi en påskegave til Kirkens Bymisjon sitt viktige arbeid for alle som faller litt utenfor. Kirkens Bymisjon er blant tiltakene vi støtter, og vi ønsket å bidra med litt ekstra til deres viktige arbeid i denne vanskelige tiden. 25 000kr er tildelt Kirkens Bymisjons avdelinger i henholdvis Bodø og Tromsø, en gave vi håper kommer godt med. Gaven vil finansiere aktivitetspakker som kjøres ut til 400 barn i familier som har mindre å stille med økonomisk.

Er du bekymret for strømregningen din under korona-utbruddet? Vi hjelper deg!

Arne på Kirkens Bymisjon i Bodø smører matpakker til trengende i Bodø under korona-utbruddet. Arne jobber som kokk på Møtestedet Kafé i Bodø og smører i disse dager matpakker til utsending.

Kirkens Bymisjon jobber for et varmere samfunn

Kirkens Bymisjons tilbud er viktige møtepunkt for mennesker i vanskelige situasjoner. Her kan de møte noen å prate med, få et varmt måltid, en meningsfull hverdag med arbeid eller helsehjelp. Under utbruddet av korona-viruset har Kirkens Bymisjon måtte stenge en del tilbud midlertidig for å hindre smittfare, eksempelvis Møtestedet Kafé i Bodø.

Kirkens Bymisjon gjør allikevel det de kan for å hjelpe, og smører deilige matpakker som besøkende kan ta med seg. Vi takker Kirkens Bymisjon for det viktige arbeidet de gjør, og oppfordrer alle til å ta litt ekstra vare på hverandre i disse tider.

Du kan også støtte Kirkens Bymisjon

Englefabrikken er et av Kirkens Bymisjon's arbeidstiltak hvor de utvikler og produserer egne varer for salg i butikk og på nett. Butikken og produksjonen er en del av et lavterskeltilbud for kvinner som av ulike årsaker ikke kan være i ordinært arbeid. Englefabrikken har innført smittetiltak og har nå kun to på jobb av gangen for å forhindre smitte - men du kan fortsatt handle i deres nettbutikk og støtte et viktig tiltak. Trykk her for å komme til nettbutikken.

  Du kan kjøpe glassengler lagd på engleverkstedet i Bodø i nettbutikk for å støtte Kirkens Bymisjon.

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå