Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

50 000kr i påskegave til Kirkens Bymisjon

Korona-viruset skaper ekstra utfordringer for mange, og rammer kanskje vanskeligstilte enda hardere. Derfor gir vi en påskegave til Kirkens Bymisjon.

Tusen takk til Kirkens Bymisjon

Utbruddet av Kororna-viruset skaper ekstra utfordringer og bekymringer for mange. Disse utfordringene oppleves kanskje enda tøffere for mennesker som var i en vanskelig livssituasjon fra før av, det være seg sykdom, økonomi, ensomhet, rus eller annet.

Bodø Energi-konsernet har derfor bestemt seg å gi en påskegave til Kirkens Bymisjon sitt viktige arbeid for alle som faller litt utenfor. Kirkens Bymisjon er blant tiltakene vi støtter, og vi ønsket å bidra med litt ekstra til deres viktige arbeid i denne vanskelige tiden. 25 000kr er tildelt Kirkens Bymisjons avdelinger i henholdvis Bodø og Tromsø, en gave vi håper kommer godt med. Gaven vil finansiere aktivitetspakker som kjøres ut til 400 barn i familier som har mindre å stille med økonomisk.

Er du bekymret for strømregningen din under korona-utbruddet? Vi hjelper deg!

Arne på Kirkens Bymisjon i Bodø smører matpakker til trengende i Bodø under korona-utbruddet. Arne jobber som kokk på Møtestedet Kafé i Bodø og smører i disse dager matpakker til utsending.

Kirkens Bymisjon jobber for et varmere samfunn

Kirkens Bymisjons tilbud er viktige møtepunkt for mennesker i vanskelige situasjoner. Her kan de møte noen å prate med, få et varmt måltid, en meningsfull hverdag med arbeid eller helsehjelp. Under utbruddet av korona-viruset har Kirkens Bymisjon måtte stenge en del tilbud midlertidig for å hindre smittfare, eksempelvis Møtestedet Kafé i Bodø.

Kirkens Bymisjon gjør allikevel det de kan for å hjelpe, og smører deilige matpakker som besøkende kan ta med seg. Vi takker Kirkens Bymisjon for det viktige arbeidet de gjør, og oppfordrer alle til å ta litt ekstra vare på hverandre i disse tider.

Du kan også støtte Kirkens Bymisjon

Englefabrikken er et av Kirkens Bymisjon's arbeidstiltak hvor de utvikler og produserer egne varer for salg i butikk og på nett. Butikken og produksjonen er en del av et lavterskeltilbud for kvinner som av ulike årsaker ikke kan være i ordinært arbeid. Englefabrikken har innført smittetiltak og har nå kun to på jobb av gangen for å forhindre smitte - men du kan fortsatt handle i deres nettbutikk og støtte et viktig tiltak. Trykk her for å komme til nettbutikken.

  Du kan kjøpe glassengler lagd på engleverkstedet i Bodø i nettbutikk for å støtte Kirkens Bymisjon.

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå