Bodø Energi Kraftsalg

Det skal være en fordel å være kunde hos oss

Bilde

Vinn billetter til Truls Svendsen!

Bodø Energi Kraftsalg er stolt samarbeidspartner til Stormen Konserthus, og vi har derfor mulighet til å dele ut 6 billetter til Truls Svensen forestillingen, som skal være 16.mars. kl 21:30 i Stormen Konserthus. Forestillingen er utsolgt, men ikke fortvil, kanskje du vil være en av de 6 heldige som vinner 2 billetter hver.

For å være med i trekkningen, må du logge deg inn i appen og aktivere konkurranse-kupongen.

Vi trekker vinnerne kun blant eksisterende kunder for det skal være fordel å være kunde hos oss. Hvis du ikke er kunde kan du fortsatt være med i trekningen ved å flytte strømabonnementet til Bodø Energi Kraftsalg inenn 15.mars. kl 14:00. Ring oss på tlf 755-45-150 for å flytte over ditt strømabonnement. Husk å oppgi at du vil være med i trekningen av billetter. Du kan også flytte strømabonnementet ved å klikke på linken under. Husk å gi oss tilbakemelding på at du ønsker å være med i trekningen av billetter, da det kan ta et par dager før du får tilgang til appen.
 


Som kunde får du mange gode tilbud og rabatter fra flere lokale butikker som vi samarbeider med. Sjekk alle dine kundefordeler her


Gratulerer til Henrik Korsaksel, Sigrid Karlsen og Randi Kalvik med to billetter hver!