Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Anbefalt ladeløsning i borettslag lønner seg

Elbileiere foretrekker å lade hjemme, fordi det både er billigst og praktisk. Elbillader øker boligverdien

Elbil som lader i et borettslag

Sørg for at borettslaget følger reglene for elbillading

Borettslag og sameier møter en jungel av tilbud og løsninger for lading av elbil. Etter endringene i borettslagsloven har bebore laderett og NAF råder borettslag og sameier til å være framoverlenten i valg av ladestasjon for elbiler. Vi tilbyr effektivt og smart ladesystem for elbiler med anbefalt laststyring av strøm og tilpasser en løsning etter deres behov.

Vi tilbyr skreddesydde ladeløsninger inkludert løsninger for lading av alle parkeringsplasser eller et laderorg som kan også bygges ut etter behov. Løsningene inkluderer ladestasjoner med betalingsløsning slik at alle har enkel oversikt over forbruk og kostnader.

Gjør leiligheter i ditt borettslaget mer attraktive på boligmarkedet!

Ettersom elbilsalget har eksplodert den siste tiden, blir det langt vanskeligere å leie ut eller selge om ikke du kan tilby lading for elbil. Selv for dem uten elbil er det attraktivt at borettslaget eller sameiet tilbyr parkeringsplasser med ladestasjon, ettersom det øker verdien av leilighetene. Ved å vente med å skaffe ladeløsning for elbil, risikerer boligeiere å tape penger på boligmarkedet om bare noen få år.

Borettslag: en million i støtte til tilretteleggin for elbillading.

Bodø kommune gir støtte til elbillading i Borettslag

Om borettslaget ditt skal sette opp elbilladere kan dere søke kommunen om å få dekt deler av utgiftene - les mer her om Bodø Kommunes støtteordning.

En enkel løsning

Laderne fra Zaptec er enkle i drift og i bruk for både styre og beboere. Vi bistår med hele installasjonsprosessen og har tilgjengelig kundeservice og support etter installasjon. Hver beboer har enkel oversikt over forbruk i app og den smarte laderen har praktiske tilleggsfunksjoner som låsning av ladekabel. Styret får også tilgang til betalingssystem med bla.a. oversikt over lading per beboer, rapporter og andre funkjsoner. Skulle det oppstå problemer med anlegget er vi tilgjengelig både for styret og beboere.  

Kontakt salgs- og markedssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat

Slagssjef Svetlana har god erfaring med elbilladere og bistår borettslaget med en anbefalt ladeløsning.  
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

Betal kun for det du bruker

Laderne har en enkel betalingsløsning med oversikt i app, som gjør det lettvint å holde oversikt over eget forbruk. Borettslaget kan selv velge prisen det koster å lade og beløpet trekkes direkte fra det registrerte bankkortet fra beboer ved lading. 

Det er ingen skjulte kostnader eller tungvinte betalingsprosesser - man betaler for det man bruker. Her skjer alt automatisk, og man trenger ikke å fakturere beboere for ladeforbruk. Ladestasjonene er også seriekoblet med patentert fasedeling som sikrer opptil 60% mer effektiv strømforbruk på anlegget, sammenlignet med tradisjonelle ladeløsningene. 

 Les mer om våre ladeløsninger her.

Vi tilpasser løsning etter behov - også leasing

Leasing er et godt valg for å unngå en større investering, dersom man ikke ønsker å betale for hele anlegget umiddelbart. Vi tilbyr leasing over en femårsperiode med månedlige betalinger, hvor hele anlegget kjøpes ut etter fem år for en månedsleie.

Månedsleien varierer da den inkluderer både ladeutstyr, elektrisk installasjon og gravearbeid. Ladeboksene kan monteres vegghengt eller som frittstående stolper. Vi sender elektriker på gratis befaring!

Bodø Energi Kraftsalg leverer markedets beste elbillader, tilpasset norske forskrifter  

 

Send oss en melding

Kontakt oss for gratis befaring med elektriker
Vi leverer i hele Norge


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen