Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Har ditt borettslag tilrettelagt for elbillading?

Elbileiere foretrekker å lade hjemme, da dette er både praktisk og billigst. Vi har god erfaring med ladeløsning for borettslag og sender elektriker på gratis befaring.

Bodø Energi Kraftsalg selger elbilladere til borettslag til en god pris - også som leasing.

Sørg for at borettslaget følger reglene for elbillading

Borettslag og sameier møter en jungel av tilbud og løsninger for lading av elbil. Etter endringene i borettslagsloven har bebore laderett og NAF råder borettslag og sameier til å være framoverlenten i valg av ladestasjon for elbiler. Vi tilbyr effektivt ladesystem for elbiler med anbefalt laststyring av strøm og tilpasser en løsning etter deres behov.

En enkel løsning

Laderne fra Zaptec er enkle i drift og i bruk for beboere. Vi bistår med hele installasjonsprosessen og har tilgjengelig kundeservice og support etter installasjon. Hver beboer har enkel oversikt over forbruk i app og den smarte laderen har praktiske tilleggsfunksjoner som låsning av ladekabel. Skulle det oppstå problemer med anlegget er vi tilgjengelig både for styret og beboere.  

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat

Slagssjef Svetlana har god erfaring med elbilladere og bistår borettslaget med en anbefalt ladeløsning.  
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

Betal kun for det du bruker

Laderne har en enkel betalingsløsning med oversikt i app, som gjør det lettvint å holde oversikt over eget forbruk. Borettslaget kan selv velge prisen det koster å lade og beløpet trekkes direkte fra det registrerte bankkortet fra beboer ved lading. 

Det er ingen skjulte kostnader eller tungvinte betalingsprosesser - man betaler for det man bruker. Her skjer alt automatisk, og man trenger ikke å fakturere beboere for ladeforbruk. Ladestasjonene er også seriekoblet med patentert fasedeling som sikrer opptil 60% mer effektiv strømforbruk på anlegget. 

 Les mer om våre ladeløsninger her.

 

Borettslag mottar opptil 500 000kr i støtte fra Bodø Kommune

Vi tilpasser løsning etter behov - også leasing

Leasing er et godt valg for å unngå en større investering, dersom man ikke ønsker å betale for hele anlegget umiddelbart. Vi tilbyr leasing over en femårsperiode med månedlige betalinger, hvor hele anlegget kjøpes ut etter fem år for en månedsleie.

Månedsleien varierer da den inkluderer både ladeutstyr, elektrisk installasjon og gravearbeid. Ladeboksene kan monteres vegghengt eller som frittstående stolper. Vi sender elektriker på gratis befaring!

Flere kommuner tilbyr støtteordninger for borettslag - les mer her om Bodø Kommunes støtteordning på opptil 500 000kr.

Bodø Energi Kraftsalg leverer markedets beste elbillader, tilpasset norske forskrifter  

 

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen