Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Utslippsfri byggeplass: BIG bruker vannbåren byggvarme

Bodø Innovation Gate (BIG) har nettopp åpnet opp sine miljøbevisste og innovative kontorlokaler. Under utbyggingen valgte de vannbåren byggvarme for å reduserte CO2-utslipp.

Miljøvennlig byggvarme for utslippsfrie byggeplasser

 Byggeplasser er i dag en stor kilde til forurensnig, og totalt slippes det ut 340 000 tonn CO2 årlig fra norske byggeplasser. Utslippene kan reduseres med nesten 90% ved å erstatte fossil energi med strøm og fjernvarme på byggeplassen.

Bodø Energi Varme leverer miljøvennlig byggvarme til byggeplasser i Bodø, blant annet til nybygde BIG i Bodø sentrum, som er verdens nordligste bygg med BREEAM Excellent-miljøsertifisering.

Bodø Innovation Gate (BIG) under oppføring.Hundholmen Byutvikling bygger grønt med vannbåren byggvarme

Hundholmen Bytuvikling står bak Bodø Innovation Gate (BIG) som er et kontorbygg sentralt i bygget. BIG har energiklasse A med passivhusstandard og er verdens nordligste bygg med BREEAM Excellent-sertifisering, en internasjonal miljøstandard for bygg utstedt av Grønn Byggallianse. Bygget er 6 etasjer + kjeller og har et totalt areal på over 8000kvm, med adresse i sanhorngata 43.

BIG er et fremoverlent bygg med høye miljøambisjoner og har valgt vannbåren byggvarme under oppføringen av kontorbygget. Byggeplasser er ofte en stor kilde til forurensning, og det benyttes i stor grad fossil byggvarme, som forurenser og genererer støv. Leietakere på BIG flyttet inn i starten av mai og vi gratulerer med et flott nybygg.

Vannbåren byggvarme er et godt tiltak for utslipssfrie byggeplasser

Bodø Energi Varme leverer miljøvennlig byggvarme, produsert på fjernvarmesentralen i Bodø med returtreflis fra regionen. Fjernvarme til byggvarme har mange fordeler, blant annet høy fornybarandel og reduserte CO2-utslipp, rimelig fastpris, stor kapasitet, høy leveringssikkerhet, brannsikkert og mulighet for fjernregulering.

Det er viktig å bestille vannbåren byggvarme tidlig i byggefasen - kontakt Bodø Energi Varme for mer informasjon om pris og påkobling.

BE Varme leverer miljøvennlig vannbåren byggvarme til byggeprosjekter i Bodø. Pontus fra Bodø Energi Varme og Mathias fra Hundholmen Byutvikling foran kundesentralen i teknisk rom på BIG.

Kontakt Eline Olafsrud for mer informasjon om miljøvennlig byggvarme:

Salgsleder fjernvarme Eline OlafsrudTelefon  (+47) 90 80 72 25

 Epost  eline.olafsrud@bodoenergi.no

 

 Bodø Energi Varme produserer fjernvarme på bioanlegget Keiseren sentralt i Bodø. Anlegget åpnet i 2015 og produserer bærekraftig varme med returtreflis fra regionen som forsyner omtrent 70 kunder i Bodø. Send oss en mail om du har spørsmål om fjernvarme/byggvarme, eller ønsker å besøke Keiseren.

Bodø Energi Varme leverer vannbåren byggvarme til byggeplasser i Bodø.

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen