Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Kjøp lokal strøm, støtt lokalt kultur- og idrettsliv

Bilde

Du ser den i bruk opptil flere ganger i uka, du vasker den og du henger den opp. Men har du noen gang reflektert over betydningen av logoene på den? Logoene på ditt barns fotball- eller håndballtrøye er viktigere for både din og ditt barns hverdag enn du kanskje er klar over.

Disse logoene, eller mer spesifikt sponsorene bak dem, sparer deg for både tid og penger. Uten sponsorer ville treningsavgiften vært betraktelig høyere og dugnadstimene flere. Sannsynligvis ville også aktivitetstilbudet vært dårligere.

Vi bidrar til et levende lokalsamfunn

Bodø Energi er stolt sponsor av en rekke idretts- og kulturtilbud for barn og voksne i Bodø og omegn. I tillegg til å levere strøm til våre kunder, er en av våre viktigste oppgaver å bidra til et levende lokalsamfunn hvor barn og unge så vel som godt voksne kan utfolde seg. Dette gjør vi gjennom å sponse initiativer innen idrett og kultur.

Skateklubb, fotballklubb og ungdomskor

Både små og store lag, foreninger og arrangementer nyter godt av støtte fra oss. Blant dem er Bodø Skateboardklubb, den populære Parkenfestivalen, Bodø Bokseklubb, Stormen Kulturhus, Domkirkens Ungdomskor, Bodø/Glimt og en rekke andre.

Alt overskudd går direkte tilbake til lokalsamfunnet

I og med at Bodø Energi er heleid av kommunen, som i praksis betyr at det er du og jeg som eier strømselskapet, er det ingen andre aksjonærer som nyter godt av at konsernet går med overskudd. Det er det du og dine venner og familiemedlemmer her i Bodø som gjør. Alt utbytte fra Bodø Energi går rett tilbake til lokalsamfunnet i form av blant annet sponsorater.

Støtt ditt lokalsamfunn

For å kunne fortsette å bidra på den måten vi gjør til lokale initiativer, er vi altså avhengig av at Bodøværinger velger oss. Dersom du velger en annen strømleverandør er du i realiteten en bidragsyter til et annet lokalsamfunn enn ditt eget. Vi håper og tror at vår støtte til lag, foreninger og arrangementer i kombinasjon med våre konkurransedyktige betingelser er grunn nok til at du også i fremtiden vil la oss levere din strøm.

Er du ikke kunde ennå? Ta en titt på våre rimelige strømavtaler og bestill strøm fra Bodø Energi i dag!

Nettside og CMS: Digitalt Byrå