Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi 110 år

Bilde

I 2019 er det 110 år siden Bodø Kommunale Electricitetsverk for første gang kunne levere strøm til Bodøs befolkning. Et lite kraftverk ved Breivafossen kunne levere strøm til 2600 lyspærer, 72 gatelys og en håndfull elektriske apparater.

Man kan trygt si at det har vært en rivende utvikling siden den gang, og Bodø Energi har vært en viktig støttespiller for utviklingen av Bodø Kommune gjennom de siste 110 årene. Det Bodø Energi har bidratt med er også en viktig del av Bodøs historie. Et eksempel er etter at byen ble bombet sønder og sammen 27.mai 1940. Da tok det kun 10 dager før strømmen var tilbake.

I dag er strømforsyningen vår knyttet til velfungerende nett av overføringslinjer som knytter oss til et europeisk marked, og Bodø Energi har vokst seg til et stort konsern bestående av nettselskap, entreprenørselskap, fjernvarmeselskap og oss i Bodø Energi Kraftsalg.

Vi er en viktig samfunnsaktør med stor verdiskapning. Vi skaper arbeidsplasser, gjør lokale innkjøp, bidrar med skatteinntekter og utbytte til Bodø kommune som er vår eier. I tillegg gir vi tilbake til Bodøs befolkning gjennom sponsing til lag og foreninger
 

Har du tenkt på hvor viktig det er å handle lokalt? Har du tenkt på at å handle lokalt er mer enn bare produktet du kjøper? Vi håper at Bodø Energi skal være en like viktig samfunnsaktør i minst 110 år til. Gjør du? Kjøp strøm lokalt – og like billig!

Nettside og CMS: Digitalt Byrå