Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Besøk fra Saltvern Ungdomsskole og Glimt på bioanlegget Keiseren

Bodø Energi Varme er kamppartner på Bodø Glimts siste hjemmekamp, og for å sette fokus på bærekraft inviterte vi en skoleklasse og to Glimt-spillere på besøk!

Bilde

Bodø Energi Varme produserer bærekraftig varme på bioanlegget Keiseren på Rønvikjordet. I går hadde Keiseren besøk av en klasse fra Saltvern Ungdomsskole og Glimt-spillerne Ulrik Saltnes og Morten Konradsen.

Ulrik og Morten fikk sammen med skoleklassen lære om fornybar energi og varmeproduksjonen på Keiseren. Bærekraftsmål 7 - "Ren energi for alle" er et viktig mål for Bodø Energi, og på Keiseren bruker man lokal returtreflis for å produsere fjernvarme.

Skolebesøk på BioanleggetReturtreflis er resirkulert trevirke, eksempelvis fra byggeprosjekter, paller eller kabeltromler, som er nøye sortert, siktet og magnetseparert før det ankommer bioanlegget.

Bioanlegget Keiseren ble åpnet i november 2015, og har i dag et fjernvarmenett som strekker seg fra Hovdejordet via Stormyra og til Bodø sentrum.

Fjernvarmenettet er ca. 8 km. langt og har i dag omtrentlig 70 kunder, for eksempel varmer fjernvarme opp Nordlandssykehuset og Stormen.Fjernvarme i Bodø produseres med lokal returtreflis

Det var mye spennende å se inne på bioanlegget. Flere i klassen fikk bruk for kjemiundervisningen og hadde blant annet god peiling på grunnstoffer. Kanskje var det morgendagens ingeniører eller elektrikere vi hadde på besøk? Det håper vi!

Skolebesøk på Bioanlegget Keiseren

Bodø Energi Varme takker for hyggelig besøk på Keiseren, og ønsker lykke til for både Bodø/Glimt på søndag mot Kristiansund - og for skoleklassen med tentamen før jul!

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå