Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Slik får din bedrift opptil 50 000kr i støtte til kjøp av elektrisk varebil

Skal din bedrift kjøpe ny varebil? Dere kan få inntil 50 000kr i støtte - husk å søke om støtte før bestilling.

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr elbilladere til bedrifter med smart fasedeling og høy kapasitet - også som leasing

Nullutslippsfondet støtter kjøp av elektrisk varebil

Enova støtter virksomheter som kjøper elektriske varebiler. Bilen må være helelektrisk, klasse 2 og med tillatt totalvekt under 4250kg. Støttetilbudet støtter ikke bruktbiler eller bruktimport. Støttetilbudet har standardsatser basert på motorytelse, og støttebeløp varier fra 15 000kr til 50 000kr. Se her for å lese fullstending oversikt og detaljer for søknad.

Elbilladere etter din bedrifts behov - også som leasing

Vi tilpasser en ladeløsning for din bedrift. Med vårt smarte type 2 ladestasjon kan du begynne med en eller to elbilladere, og enkelt utvide ladetorget etter behov. Laderen har høy kapasitet med maksimalt 22kW, noe som betyr at bilen maksimalt kan lades opp til en kjørelengde på 110km i løpet av en time. Ladesystemet har patentert fasedeling som prioriterer strøm til biler etter behov - opptil 60% mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.

Vi tilbyr en løsning tilpasset deres behov. Ladestasjonen kan leases over en fem års periode og kjøpes ut mot en månedsleie, slik slipper bedriften store enkeltkostnader og drift av elbilladere.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 

Elektrifisering av bilpark er en god investering for miljø og økonomi

Aldri før har så mange fullelektriske biler blitt lansert for det norske markedet, og elektriske varebiler øker i popularitet. Elektrifisering av bilparken er et viktig miljøtiltak, og elektrifisering er utpekt av Klimakur 2030-rapporten som det viktigste enkelttiltaket for å halvere klimagassutslippene innen 2030.

Elektriske varebilder kutter driftskostnader for bedrifter, både i lave driftstoffkostnader og på service. Noen fylker har også vedtatt å gi elvarebiler fritak for bompenger lenger enn personbiler, blant annet i Oslo får elvarebiler fortsatt gratis bompassering - et miljøtiltak for utslipssfri varetransport i hovedstaden.

Relaterte saker

Nettside og CMS: Digitalt Byrå