Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi Gaven: 10 000kr til Gråholten Aktivitespark

Vi sponser og bidrar til lokal idrett, kultur og frivillighet. Gråholt Aktivitetspark er vinner av Bodø Energi Gaven for mai 2020!

 Vi støtter Gråholten aktivitetspark

Gråholten Aktivitespark er driftet på dugnad

Gråholten Aktivitetspark ligger sentralt i Bodø sentrum og driftes med dugnad og frivillighet. Aktivitetsparken har som formål å skape et attraktivt nærmiljøanlegg i vestbyen i Bodø.

Området består i dag av gapahuk, bålgrop og en opparbeidet akebakke. Aktivitetsparken er besøkt av lokalbefolkning i alle aldre, også barnehagebarn har fått glede av akebakken på Gråholten.

Gråholten Aktivitetspark har flere prosjekter på gang. De ønsker blant annet å bygge et utkikkstårn med 360 graders utsikt over byen. De vil også oppgradere nåværende gapahuk med torv på taket.

 Aktivitetsparken ligger i general fleischers gate ved Aspmyra stadion og er åpen for alle.

Vi håper mange får glede av gaven til Gråholten aktivitetspark!

Vi fortsetter å sponse - søk 10 000kr her!

Vi takker for et fantastisk engasjement og mange gode søknader for Bodø Energi Gaven. Tusen takk til alle som engasjerer seg for idrett, kultur og frivillighet - det betyr mye for lokalsamfunn, samt barn og unge. I disse tider synes vi det er ekstra viktig å støtte opp om fritidsaktiviteter, idrettsklubber og frivillighet, så vi fortsatt har hyggelige tilbud å vende tilbake til når hverdagen normaliseres.

Bodø Energi gaven er et enkelttilskudd på 10 000kr som deles ut fast ennehver måned igjennom året. Neste søknadsfrist er 30. juni og du kan søke om 10 000kr til din forening allerede nå. 

Søk Bodø Energi Gaven her. 

 

Gråholten Aktivitetspark sentralt i Bodø

 

Bodø Energi Kraftsalg sponser lokal idrett, kultur og frivillighet

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå