Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Visste du at bedrifter får 5000kr i støtte til elbillader?

Skal din bedrift kjøpe elvarebil og elbilladere - les mer om hvordan du kan få støtte til grønn investering!

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr elbilladere til bedrift, laderen har smart fasdeling med opptil 22kw for hurtig lading.

Støtte for bedrifter med elbil

Nullutslippsfondet støtter bedrifter som går til innkjøp av elvarebiler og elbillader. Bedrifter kan få 5000kr i støtte til elbillader til elvarebil, og det gis støtte til en lader per elvarebil støttet av Enova. Ser her for detaljer og søknadsskjema. Nullutslippsforndet gir også støtte til innkjøp av elvarebil, da må man søke før man bestiller bilen - les mer her.

Elbilladere etter din bedrifts behov - også som leasing

Vi tilpasser en ladeløsning for din bedrift. Med vårt smarte type 2 ladesystem kan du begynne med en eller to elbilladere, og enkelt utvide ladetorget etter behov. Laderen har høy kapasitet med maksimalt 22kw, noe som betyr at bilen maksimalt kan lades opp til en kjørelengde på 110km i løpet av en time. Ladesystemet har patentert fasedeling som prioriterer strøm til biler etter behov - opptil 60% mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.

Vi tilbyr en løsning tilpasset deres behov. Ladeanlegget kan leases over en fem års periode og kjøpes ut mot en månedsleie, slik slipper bedriften store enkeltutgifter og drift av elbilladere.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 

Elektrifisering av bilpark er en god investering for miljø og økonomi

Aldri før har så mange fullelektriske biler blitt lansert for det norske markedet, og elektriske varebiler øker i popularitet. Elektrifisering av bilparken er et viktig miljøtiltak, og utpekt av Klimakur 2030-rapporten som det viktigste enkelttiltaket for å halvere klimagassutslippene innen 2030.

Elektriske varebilder kutter driftskostnader for bedrifter, både i lave driftstoffkostnader og på service. Noen fylker har også vedtatt å gi elvarebiler fritak for bompenger lenger enn personbiler, blant annet i Oslo får elvarebiler fortsatt gratis bompassering - et miljøtiltak for utslipssfri varetransport i hovedstaden.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå