Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bedrift med elbil? Dette må du vite om lading

Bodø Energi Kraftsalg tilpasser ladeløsning for bedrifter etter behov, også som leasing. Fremtiden er elektrisk, og stadig flere bedrifter elektrifiserer bilparken. Elbiler er et viktig miljøtiltak og kutter i tillegg driftskostnader for bedrifter. For sikker, effektiv og økonomisk lading er det viktig å velge riktig ladesystem. Vi har god erfaring med elbilladere og tilbyr ladeløsning skreddersydd ditt behov - også som leasing. 

Enkle og effektive ladere

Laderne våre kommer fra norske Zaptec og er både smarte og enkle i drift. Elbilladerne er passer til alle bilmodeller og anbefalt laststyring av strøm. Ladeanlegget seriekobles og har patentert fasedeling av strømmen, som sikrer opptil 60% mer effektivt strømforbruk. 

Laderne leveres med et styringssytem for administrasjon og betaling som gjør det enkelt for bedriften å holde oversikt over ladeforbruk, samt innhente ladeinntekter både fra de ansatte og besøkende. Hver sjåfør /bruker identifiserer seg for laderen med en RFID-brikke ved bruk, og forbruket havner automatisk i styringssystemet.
Les mer om elbillader for bedrift her.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat

Slagssjef Svetlana har god erfaring med elbilladere og bistår borettslaget med en anbefalt ladeløsning.  
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

Vi tilbyr gunstig leasing av elbillader

Vi tilpasser en løsning etter deres behov. Bedriften velger selv om det er ønskelig å betale hele anlegget i en enkeltssum, eller om leasing med månedlig betaling er bedre for likviditet.

Ved leasing kjøpes anlegget ut for en månedleie etter fem år. Månedsleien varierer, da den inkluderer både ladeutstyr, elektrisk installasjon og gravearbeid.

Du bestemmer prisen selv

I selve ladestasjonen fra Zaptec kan du integrere en betalingsløsning der du bestemmer prisen selv. Dette gir mulighet for å tilby separate priser for ansatte, kunder eller besøkende. På denne måten er det mulig å sikre seg en liten inntjening på annlegget ved å tilby separate priser for besøkende.

Bedrifter får 5000kr i støtte til elbillader fra Enova.

Vi er her for deg

Vi hjelper deg igjennom hele prosessen og sender elektriker på gratis befaring. Når ladestasjonen er installert har vi tilgjengelig kundesenter med support for å bista med ladeanlegget. Vårt ladeanlegg er en god investering både for miljø og driftskostnader, i tillegg til et viktig konkurransefortrinn. Dersom bedriften utvider elbilparken, kan ladeanlegget enkelt utvides med flere ladepunkter.

Bedrifter får opptil 50 000kr i støtte til kjøp av elektrisk varebil. 

 

Kontakt oss

Kontakt oss for gratis befaring med elektriker
Vi leverer i hele Norge


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen