Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Velg vannkraft fra Nord-Norge og kjemp for miljøet

49 kroner i måneden er alt du som bevisst forbruker må betale for å velge lokal, fornybar energi som strømkilde.


Svetlana Hansen, Eline Olafsrud og Ole Angellsen i Bodø Energi Kraftsalg brenner for fornybar strøm. Velg kortreist og 100 prosent fornybar strøm du også.

Bodø Energi Kraftsalg jobber for at forbrukere skal velge bærekraftig energi. Velger du vår strømavtale med opprinnelsesgaranti, er du med på å velge lokal og fornybar energi som strømkilde.

- Vi har valgt Svartisen vannkraftverk som vår lokale leverandør for fornybar strøm. I bestilling-skjema til de private strømavtaler, ligger det en mulighet for å huke av for fornybar strøm. Da står det på din faktura at du har kjøpt fornybar strøm - og vi sørger for at strømmen du bruker utelukkende er produsert av nordnorske vannkraftverk, sier salgs- og markedsleder Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg.


Svartisen kraftverk har tatt over det meste av produksjonen, men den 100 år gamle kraftstasjonen til Glomfjord kraftverk er fortsatt i bruk. Vannkraft er 100 prosent fornybar, 100 prosent miljøvennlig - og kortreist strøm. Foto: Statkraft

Grønt fokus

Kostnaden for deg som forbruker er kun 49 kroner per måned.

Også bedrifter kan velge vår strømavtale med garantert fornybar strøm. Et slikt verdivalg vil underbygge bedriftens grønne profil, noe som kan benyttes til markedsføring.

Alternativt vil du både som privat kunde og bedriftskunde delvis få strøm fra alle slags energikilder inkludert vindkraft, atomkraft og kullkraft.

Europeisk strømmarked

- Norge er en del av et større nettverk i Europa. Det kan være fare for at vi i perioder kan produsere for lite kraft i Norge til å dekke behovet, og må derfor importere kraft fra andre land. Det gjør at du kan forbruke strøm fra vind- ,atom eller kullkraftverk. Det er vind- og atomkraftverk både i Sverige og Finland i tillegg til flere kull- og gasskraftverk i Europa med overføringskabler til Norge. Når det er behov pøses det strøm fra dette europeiske nettverket til Norge, forteller Hansen.

Bruk din forbrukermakt - og velg nordnorsk, fornybar energi som din strømkilde.


Bestill eller etterbestill 100 prosent fornybar strøm ved å ta kontakt med oss.

Ring 755 45 100 eller send oss en e-post:  kunde@bodoenergi.no

Nettside og CMS: Digitalt Byrå