Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Vi gir alt for FNs bærekraftsmål!

Sammen med Bodø/Glimt gir for alt for å sette FNs bærekraftsmål på dagsordenen

Bodø/Glimt har tatt initiativet til Acion Now, som er et program med mål om å informere og inspirere til handling for å bygge bærekraftige samfunn for fremtiden. Bodø Energi er stolt sponsor av Bodø/Glimt, og vi ønsker å være en pådriver for bærekraftig utvikling. I Bodø Energi Kraftsalg har vi valgt oss bærekraftsmål 7, som er ren energi for alle:  

Bilde

BE Kraftsalg har etablert ladestasjoner for el-bil både ved Energihuset og i torggarasjen under Bodø Torg, samt at vi selger ladere til hjemmebruk, tilbyr leasing av ladere til bedrifter, og bistår privatpersoner som ønsker å etablere privat fornybar strømproduksjon (plusskunder). I Bodø Energi ønsker vi å være en positiv og ansvarlig aktør som er med på å skape moderne og bærekraftige løsninger også i framtiden. 

Trykk her for å lese mer om Action Now og vårt bidrag til ren energi

 

Bilde

Nettside og CMS: Digitalt Byrå