Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Nå er stømmen rekordbillig!

Strømprisen er halvert siden jul, og nå sparer du omtrent 300 kr i måneden. Kjøp billig strøm hos oss!

Strømprisen er halvert siden jul

Bilde av direktør Bodø Energi Kraftsalg, Ole AngellsenStrømprisene har ikke vært så lave siden 2017, og det er høyst uvanlig at strømprisen er på dette nivået om vinteren. Strømprisen er halvert sammenlignet med før jul, og direktør Ole Angellsen har aldri før opplevd en så rask endring på denne tiden av året. Prisfallet skyldes unormalt lave temperaturer, samt mye nedbør og vind. I januar i fjor var prisen 55-60 øre/kWh, nå er dagens spotpris på kraftbørsen Nord Pool 26 øre/kWh. 

Strømprisen avhenger av produksjon og forbruk i Norden, og blir fastsatt på kraftbørsen Nord Pool, hvor alle nordiske kraftselskap handler strøm. Dersom det produseres mer strøm enn vi bruker, vil strømmen selges til utlandet via overføringskabler. Vanligvis er strømmen dyrere om vinteren, da forbruket er høyt fordi det er kaldt, og produksjonen er lav fordi det er lite nedbør.

Vi har billige strømavtaler, god kundeservice og kundefordeler

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet og våre kunder. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Derfor har vi ingen robot som svarer deg på telefonen, men hyggelige rådgivere som hjelper deg etter få sekunder. Du kan også besøke oss på kontoret sentralt i Bodø, eller bruke vår app som har en rekke kjekke funksjoner og gode kundefordeler.

Vi er lokale - og like billige. Vi har mange gode strømavtaler tilpasset ditt forbruk, og vi hjelper deg gjerne med å finne avtalen som passer deg best. Om du vil, tar vi gjerne en hyggelig prat for å sammenlige dine strømutgifter og gi deg et tilbud.

Kontakt oss her!
kunde@bodoenergi.no
Telefon: 75 54 51 00  

Billigst strøm i Nord-Norge

Private husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark er fritatt moms på strøm, som gjør at strømmen er billigere i Nord-Norge. I 1969 ble private husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark vedtatt fritak for moms på strøm, grunnet kalde temperaturer og høyere strømforbruk. Vedtaket gjelder for over 260 000 husholdninger i Nord-Norge. Å være fritatt moms på strøm kan utgjøre fra 3000 til 10 000 kr årlig for en husholdning.

 
Bilde av elbil og utsikt
 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå