Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ny konstituert direktør i BE Varme

Eline Olafsrud tiltrer stillingen som konstituert direktør fram til 1. september 2023.

Eline Olafsrud på fjernvarmeanlegg

Vi har ansatt Eline Tomine Olafsrud i stillingen som konstituert direktør fram til 1. september 2023. Eline kommer fra stilling som kvalitets- og salgsleder i Bodø Energi Varme. Nå skal hun lande pågående prosjekter og sette nye mål for selskapet.

- Det er veldig interessant å jobbe med fjernvarme. Kollegaene mine er veldig engasjert for faget, og jeg kan takke dem for mye av det jeg kan om fjernvarme i dag. Det er inspirerende å jobbe med dem. Det skjer mye innenfor fjernvarme og jeg ønsker å bidra til utviklingen, sier Eline Olafsrud.

Eline gikk fra å være trainee i Bodø Energi AS til å bli salgs- og kvalitetsleder på kort tid. Her har hun opparbeidet seg kjennskap til kvalitetsarbeid i BE Varme. Hun har også vært tett på utbyggingen av fjernvarmenettverket og tilknytning til nye kunder.

Konserndirektør Monica Hansen Fjellstad ønsker Eline Olafsrud til lykke med jobben som direktør i BE Varme.
- Eline sin kompetanse, lederegenskaper og fine vesen gjør meg trygg på at BE Varme er i gode hender. Hun vil være en god leder for selskapet.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå