Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kløverenga borettslag skal være attraktive på boligmarkedet

Kløverenga Borettslag har nylig tatt i bruk sitt ladeanlegg på hele 30 parkeringsplasser og 11 ladere ferdiginstallert. Det er i tillegg lagt til rette for at samtlige ytterligere beboere kan "klikke" seg på den allerede opparbeidede infrastrukturen i parkeringsanlegget.

Tilskudd til infrastruktur

Bodø kommune gir nå tilskudd til ladeinfrastruktur i borettslag og sameier, noe vi i Kløverenga så klart har benyttet oss av, sier styreleder Bjørn Olsen. Vi har fått "full pott" og borettslaget har løst det på en slik måte at det er enkelt for beboere i etterkant å "klikke" seg på. Dette er mest mulig fordelaktig for både borettslag og beboer, fortsetter Olsen.  

Svært fornøyd med totalleverandøren Bodø Energi Kraftsalg

- Helt siden første kontakt har vi vært i trygge hender og fått hjelp, veiledning og kunnskap av Svetlana i Bodø Energi Kraftsalg. Hun har loset oss trygt gjennom hele prosessen fra befaring av elektriker, utbygging av anlegget, idriftsettelse og nå i drift.

- Vi startet hele prosjektet i mai 2020, og nå i september er alle ladere i bruk. Systemet som dette er bygget på er både logisk og enkelt. Både for de som bor i borettslaget og ikke minst for oss i styret.

Vi i styret er jo til for at våre beboere skal ha det helt optimalt hos oss, og det er viktig for oss å levere gode tilbud til beboerne. Og sist, men ikke minst; bidra til at leilighetene blir attraktive i boligmarkedet, fortsetter Olsen. - Vi har valgt å bygge ut for lading av elbiler på bakgrunn av myndighetskrav som går ut på at salg av nye fossilbiler blir «forbudt» fra 2026. Dernest etablering av ladeanlegg vil gi merverdi for andelseierne.

- For meg som styreleder har det vært viktig å ha kun en person å forholde meg til - i dette nye landskapet av nye digitale tjenester.

Trygge på pris i Bodø Energi Kraftsalg
- Det unike med å ha Bodø Energi Kraftsalg på laget er at vi hele tiden har rett pris på selve lade-strømmen. Dette gås gjennom av Bodø Energi Kraftsalg en gang hver måned og vi i styret får innsikt i disse tallene. Og er det noe Bodø Energi Kraftsalg kan, så er det strøm og prisen på strøm!

- I samarbeid med styret setter Bodø Energi Kraftsalg prisen på ladingen og følger opp denne, avslutter Olsen.


Kontakt oss

Trenger du hjelp for utbygging for elbillading? Send oss en melding så vil vi kontakte deg for ufopliktende samtale.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen