Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Glimt-strøm #ActionNow: 100% fornybar og nordnorsk strøm

Bytt til Glimt-strøm i dag!

Støtt klubben i ditt hjerte med Glimt-Strøm #ActionNow

Vi støtter Bodø/Glimt

I Bodø Energi Kraftsalg er vi opptatt av lokalsamfunn og å spille hverandre bedre. Vi har vært i Bodø i 111 år og vi vil fortsette å bidra til lokalsamfunnet med arbeidsplasser og positiv utvikling. Derfor støtter vi lokal idrett, frivillighet og kultur.

Bestill Glimt-Strøm #ActionNow

- Vi har støttet Bodø/Glimt i både motgang og medgang, og vi er stolte av hva de får til, sier salgssjef Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg. Vi har en egen strømavtale for Glimt supportere som ønsker å støtte klubben i sitt hjerte over strømregningen. Glimt-Strøm #ActionNow er en god avtale som følger markedssvingingene på kraftbørsen Nord Pool og som inkluderer opprinnelsesgaranti fra Svartisen vannkraftverk for 100% fornybar nordnorsk strøm.

Bodø Energi Kraftsalg gir alt for en bærekraftig framtid med ActionNowLevende fotballag er viktig for levende lokalsamfunn!

Fjorårets sesong var eventyrlig og det er ingen tvil om at Glimt engasjerte - vi lo, dansa, beit negler og jubla på Aspmyra Stadion. Vi synes engasjementet Bodø/Glimt har for Bodø by, klimaet og ungdom er like viktig.

- Bodø/Glimt er med på å sette Bodø på kartet, og det viser at man kan bli fotballspiller på toppnivå også når man kommer fra en by nord for polarsirkelen. Det er med på å gjøre byen vår attraktiv, og det gir håp og muligheter for unge, sier direktør i Bodø Energi Kraftsalg Ole Angellsen.

Bodø Energi Kraftsalg sponser Bodø/Glimt og tilbyr en gunstig strømavtale hvor 10 kr i måneden går til Glimt. 100% nordnorsk vannkraft er inkludert i avtalen.

Støtt Bodø/Glimt - med 100% fornybar strøm

Bærekraft og lokal utvikling har alltid vært viktig for oss i Bodø Energi Kraftsalg. Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009, vi sykler til jobben, vi reiser minst mulig og vi er opptatt av grønn utvikling.

Derfor tilbyr vi elbilladere til privat, bedrift, borettslag/sameie, energieffektivisering, solceller og gode strømavtaler med 100% fornybar strøm. Vi ser på det som en del av vårt samfunnsansvar å bidra til det grønne skiftet, og vi vil være med å bidra til reduserte klimagassutslipp.

- Vi er opptatt av bærekraftig utvikling og bærekraftsmål nr. 7: "Ren energi for alle" har lenge vært viktig for oss, sier salgssjef Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg. Vi synes det er helt supert at Bodø/Glimt engasjerer seg for en mer bærekraftig framtid og det var en selvfølge for oss at vår Glimt-strømavtale skal inkludere opprinnelsesgarantier fra Svartisen vannkraftverk, slik at kundene er sikret 100% fornybar og nordnorsk strøm.

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr opprinnelsesgaranti fra Svartisen vannkraftverk for 100% nordnorsk strøm!

 

Opprinnelsesgaranti er en merkeordning for elektrisitet som garanterer at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Med opprinnelsesgaranti bidrar du til mer produksjon av fornybar strøm. Ler mer om opprinnelsesgaranti her.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå