Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Elbil lader til hjemmelading

For å lade elbilen din raskt og sikkert hjemme, lønner det seg å installlere en hjemmelader. Som eneste kraftleverandør i Bodø hjelper vi deg med hele prosessen for å få installert elbil lader hjemme.

BildeTrygg og rask lader ferdigmontert hjemme

  • Du kan lade opptil 10 ganger raskere
  • Sikker lading med innebygd jordfeilvern
  • Vi ordner hele prosessen for deg
  • Gunstig nedbetaling fra 429,- kr/mnd

Lading av elbil krever mye strøm, og å lade hjemme med vanlig stikkontakt (shcuko-kontakt) frarådes. En vanlig stikkontakt er ikke beregnet for høy belastning over tid, og hjemmelading kan føre til smelteskader, varmgang og brannfarlige situasjoner. Norsk elbilforening anbefaler at man installerer en hjemmelader. I tillegg leverer vanlig stikkontakt lav effekt, som vil si at det tar lang tid å lade. Fordelen med å montere vegglader hjemme er at ladingen går betraktelig raskere, i tillegg til at det er brannsikkert og gir deg flere bruksmuligheter som for eksempel kontinuerlig oversikt over forbruk. Zaptec laderen leverer maksimalt 22 kW effekt, og med denne effekten kan man lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilomenter i løpet av en time, som er opptil 10 ganger raskere enn med vanlig stikkontakt. Hvor raskt bilen lader, avhenger kort sagt av hvor mye strøm anlegget leverer, og hvor mye bilen kan motta.

Vi tar hånd om hele prosessen og tilbyr gunstig nedbetaling

Markedet for elbil ladere har gjennomgått stor vekst, og det finnes i dag mange valgmuligheter. I tillegg til å velge en lader av god kvalitet, bør du som huseier også påse at selve ladeboksen og monteringen blir gjort innen de nye normer og forskrifter. Fordelen med å velge oss som leverandør, er at vi hjelper deg med hele prosessen. Ved bestilling kontakter vi en elektriker som tar seg av alt det tekniske og installerer laderen for deg. Du kan velge å nedbetale hjemmeladeren over tid, eller å betale hele laderen i et engangsbeløp. Ved nedbetaling betaler du for lader og installasjon over strømregningen, fra kr. 429,- i måneden.

Fremtidsrettet lader av høy kvalitet

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbil laderne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec er en smart type 2 lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast i ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilvern type B.

Fordi jordfeilvern er innebygget i selve laderen, trenger man ikke jordfeilvern i sikringsskapet, kun en automatsikring og dobbeltisolert kabel mellom lader og sikringsskap. Dette gjør installasjonen mer kostnadseffektiv. I tillegg slipper du å gjennomføre jevnlige tester av jordfeilvern, da smart laderen automatisk tester jordfeilvernet selv før hver eneste lading! Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som både er miljøvennlig, men også sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Bestilling

Pris429 kr/mnd Periode5 år Totalt 25 740kr Kontant betaling17 999kr
Bestill
Rask lading
Vi ordner alt for deg
Kvalitetslader med høyteknologiske funksjoner
Nettside og CMS: Digitalt Byrå