Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

NYHET: Vi leverer byggestrøm - alt på en faktura

Byggstrømskap for både store og små prosjekter.

Bodø Energi Kraftsalg leverer byggestrømskap til gunstig pris.

Forbedret byggestrøm - enklere og smidigere for kunden

Frost Kraftentreprenør har levert byggestrøm til utbyggingsprosjekter og arrangementer i Bodø-området i en årrekke, og har god kompetanse på byggestrøm. Nå går vi sammen med Frost Kraftentreprenør for å forbedre byggestrømstilbudet, slik at det blir enda bedre for kunden.

-Det gleder oss å kunne jobbe sammen med Frost Kraftentreprenør om byggestrøm, sier salgssjef Svetlana Hansen i Bodø Energi Kraftsalg. Med deres dyktige installatører og vår kompetanse på kundehåndtering kommer byggestrøm til å bli enda bedre. Nå vil kundehenvendelsene gå via oss i Bodø Energi Kraftsalg og vi gleder oss til å skape gode kundeopplevelser.

Byggestrøm fra Bodø Energi Kraftsalg er enkelt og gunstig - du får alt på en faktura.

Bodø Energi Kraftsalg leverer i samarbeid med Frost Kraftentreprenør alt av midlertidig strøm til små og store prosjekter, fra store nasjonale infrastrukturprosjekter til eneboligproduksjon. Vi leverer byggestrømskap i alle størrelser, også til store prosjekter med uttak av 230V og 400V.

Vi er alltid åpne for andre spennende prosjekter, send oss en forespørsel i skjemaet så hjelper vi deg med alt som har med midlertidig strøm å gjøre.

Nå får du alt på en faktura

Samarbeidet forenkler prosessen for bestilling og administrering/anvendelse av byggestrømsskap. Tidligere opplevde kunder å få separate faktura for strøm, nettleie og kasseleie, men nå vil kunder få alt på samme faktura.

-Vi håper at kunder blir fornøyd med vår relansering av byggestrøm, og at bestilling og bruk av bygggestrømskap nå vil oppleves smidigere for kunder, sier Svetlana i Bodø Energi Kraftsalg.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

100% fornybar strøm for byggeplasser med miljøambisjoner

I Bodø Energi Kraftsalg har vi alltid vært opptatt av positiv og ansvarlig utvikling, derfor er bærekraft en naturlig del av vår stategi. Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009 og satser på grønn teknologi som solceller og elbillader.

Byggeplasser har stort potensiale for å kutte utslipp, og mange utbyggere jobber for utslippsfrie byggeplasser. Vi tilbyr opprinnelsesgaranti på alle våre strømavtaler - et viktig insentiv for grønn strøm. Kontakt oss for mer informasjon.

 Kjøp byggestrøm med opprinnelsesgaranti for utslippsfri byggeplass.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå