Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Golfsenter

Bodø Golfsenter og Bodø Energi Kraftsalg ønsker å lage liv i lokalmiljøet for både unge og eldre.

Bodø Golfsenter og Bodø Energi Kraftsalg inngår partnerskap

Bodø Golfsenter har et av landets råeste tilbud for golfinteresserte. De har investert i tre stk. TrackMan golfsimulatorer, den samme simulatoren som de fleste PGA-proffene bruker. Simulatoren leverer kirurgisk presisjon i verdenskjente omgivelser. Her kan du trene på putten eller spille turneringer med venner, uansett vær og klima.


Som kunde hos Bodø Energi Kraftsalg får du:

  • Timepris på leie av golfsimulator - 50 kr fra juni og til og med august
  • Timepris på leie av golfsimulator - 150 kr resten av året

Dette og andre kundefordeler finner du i Bodø Energi Kraftsalg-appen!


Senteret har åpent alle døgn gjennom hele året, men hovedsesongen går fra oktober til mai. Da kan Bodøværinger og besøkende meske seg med Vintertouren, turneringer og klubbmesterskap på frodige baner over hele verden. Midt i Bodø sentrum.

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overskudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå