Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Bodø Energi Gaven: søk 10 000 kr til din forening!

Vi er støttespiller til mange lokale lag, foreninger og arrangementer. Vi ønsker vi å bidra enda mer - derfor kan du søke Bodø Energi Gaven!

Bodø Energi støtter lokal idrett, kultur og frivillighet! Handler du lokalt blir pengene i lokalsamfunnet. Glade barn holdet Bodø Energi-skilt. Vi prioriterer søknader som omhandler barn og unge.

 

Vi har vært tilstede i Bodø i 110 år, og for oss er det viktig å fortsette å gi tilbake til lokalsamfunnet. Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet.
Positiv - Ansvarlig - Respekt - Kvalitet.

To av våre verdier er å være positive og ansvarlige, og det har i lang tid vært en del av vår stategi å bidra til utvikling av Bodø og omegn ved å være delaktig i konkrete prosjekter. Vi heier på alle som engasjerer seg for levende lokalsamfunn og har vært aktiv støttespiller til mange lokallag og foreninger i lang tid. Vi er også støttespiller til Bodø 2024 - Kulturhovedstad, og ønsker oss prosjekter som kan gi langvarig effekt for vår region.

Hittil har vi i stor grad inngått samarbeidskontrakter med lag, foreninger og festivaler over tid, men vi ser også behovet for enkeltstøtte til mindre arrangementer eller engangsutgifter til turneringer, kaffemaskiner eller annet. Derfor tilbyr vi nå også Bodø Energi Gave hvor vi annehver måned deler ut 10 000kr som et engangsbeløp.

Våre søknadsfrister året 2021:

 1. 28.februar - deles ut i mars
 2. 30.april - deles ut i mai
 3. 30.juni - deles ut i juli
 4. 31.august - deles ut i september
 5. 31.oktober - deles ut november
 6. 31.desember - deles ut i januar

Vi har ikke anledning til å støtte følgende:

 • Enkeltpersoner
 • Religiøse organisasjoner
 • Pengegaver
 • Russebusser/biler
 • Søkere som ikke kjøper strøm lokalt

For henvendelser som gjelder større beløp/langtidskontrakter, send henvendelse til epost: kunde@bodoenergi.no

Nettside og CMS: Digitalt Byrå