Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bærekraftsrapport 2021

- Endelig har vi fått den oversikten og innsikten vi trenger for å gjøre miljøtiltak i driften av hele Bodø Energi konsernet

Ordene tilhører Direktør for Forretningsutvikling og Bærekraft, Mariann Meby. De siste årene har Bodø Energi AS utviklet nye bærekraftige forretningsløsninger på kundesiden. I framtiden skal alle våre kunder kunne velge bærekraftige løsninger. Dette er en kontinuerlig prosess og det skal vi fortsette med i all overskuelig framtid.

På konsernnivå har vi investert i flere bærekraftige løsninger. Bodø Energi Varme har allerede oppgradert bioanlegget Keiseren med en flukende ny akkumulatortank. Frost Kraftentreprenør er i full fart med å erstatte bilparken med elbiler.

- Men aller viktigst for oss er at vi nå setter opp en bærekraftsrapport. Nå kan vi se oss selv i speilet og se hva våre egne utslipp faktisk består av. Bare på den måten kan vi gjøre konkrete tiltak og ytterligere investeringer for å ta ned fotavtrykket i alle selskapene i Bodø Energi, avslutter Mariann Meby.

Trykk på lenken for å nedlaste Bærekraftsrapport 2021 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå