Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bærekraft er viktig for oss

Vi har alltid vært opptatt av positiv og ansvarlig utvikling, derfor er bærekraft en naturlig del av vår strategi.

Bilde

I Bodø Energi har vi alltid tatt bærekraft og samfunnsansvar på alvor

Bodø Energi har røtter tilbake til 1909 og har siden den gang vært en pådriver for utvikling i vår region. Positiv og ansvarlig utvikling har lenge vært en del av våre verdier, og vi jobber for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Ved å være delaktig i konkrete prosjekter vil vi bidra til utvikling av Bodø og omegn, derfor er bærekraft også en naturlig del av vår strategi:

Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

 Våre bærekraftsmål 

I Bodø Energi har vi valgt å fokusere på følgende bærekraftsmål, som er naturlige for vår virksomhet og områder hvor vi kan være en pådriver for bærekraftig utvkling.

Bilde

  • Bærekraftsmål nr. 7: Ren energi for alle
  • Bærekraftsmål nr. 9: Innovasjon og infrastruktur
  • Bærekraftsmål nr. 11: Bærekraftige byer og samfunn
  • Bærekraftsmål nr. 13: Stoppe klimaendringene
  • Bærekraftsmål nr. 17: Samarbeid for å nå målene.

Målene dekker de tre pilarene i begrepet bærekraftig utvikling: klima og miljø, sosiale forhold og økonomi.

Vi investerer i grønne løsninger og sykler til jobben

I Bodø Energi Kraftsalg ønsker vi å være en del av det grønne skiftet, og gjøre grønn teknologi tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter i Nord - og ellers i landet. Derfor satser vi på solceller og ladeløsninger til elbil, i tillegg til våre konkurransedyktige strømavtaler. Vi har vært miljøfyrtårn-sertifisert siden 2009, noe som innebærer at vi blant annet har blitt gode på å sortere avfallet vi produserer på jobb. Vi foretrekker videomøter istedenfor å reise og sykler gjerne til jobben. Av oss seks som jobber i Bodø Energi Kraftsalg sykler eller går halvparten av oss til jobb nesten hver eneste dag - og vi jobber ivrig med å rekruttere flere til å bli helårssyklister.   

Selv om vi synes at vi har blitt ganske flinke på miljø, har vi lyst til å se om vi kan bli enda bedre. Derfor jobber vi sammen med Bodø/Glimt i bærekraftsnettverk for å sette bærekraft på dagsordenen, og vi undersøker muligheter for nye rapporteringsmodeller i tillegg til Miljøfyrtårn som kan utfordre oss til å bli enda bedre. Sammen jobber vi for det grønne skiftet!

Bilde

Nettside og CMS: Digitalt Byrå